SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Cum mai arată Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov

FOTOGALERIE: Cum mai arată Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov

Punctul de atracţie al acestei săptămâni în tenisul mondial, turneul de la Moscova a avut parte şi de o petrecere a jucătorilor pe cinste. Printre participanţi, au făcut senzaţie Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov, singurii doi ruşi lideri în circuitul mondial.

Aproape neschimbat, Safin s-a întreţinut cu toată lumea, făcând un lobby imens pentru ca actualul challenger de la Kazan să obţină aprobările necesare pentru a fi transformat în turneu ATP. Puţin mai plin faţă de perioada în care făcea legea în circuitul modial, Evgheni Kafelnikov – primul rus lider ATP din istorie – a venit împreună cu o prietenă şi a stat mai mult în preajma standului cu băuturi. De cinci ori consecutiv campion la Moscova, Kafelnikov s-a rupt de tenis aproape total, dedicându-se, ca şi Ivan Lendl, golfului. El a revenit de puţin timp, totuşi, în turneele veteranilor.

2 thoughts on “FOTOGALERIE: Cum mai arată Marat Safin şi Evgheni Kafelnikov

    1. Marat a fost unul dintre frumosii nebuni ai tenisului. Avea insa un psihic labil si de aceea nu a reusit sa castige mai multe titluri de Mare Slem, asa cum ii dadea dreptul sa spere talentul. Avea si o viata extrasportiva demna de un rus, cu o rezistenta la vodca incredibila. Nu pot uita cum acum doi ani a venit cu ochiul umflat la Cupa Hopman, spunand ca in seara de dinaintea plecarii in Australia se incaierase in bar. Acum, mai mult de a juca in turnee demonstrative… nu cred ca poate. Oricum, va deveni director de turneu la st. petersburg, mi se pare. Şi işi continuă turneele demonstrative…

Leave a Reply

Top