SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Maria Şarapova s-a logodit cu baschetbalistul Sasha Vujacic!

Maria Şarapova s-a logodit cu baschetbalistul Sasha Vujacic!


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, rusoaica Maria Şarapova s-a logodit! Fericitul este jucătorul lui Los Angeles Lakers, Sasha Vujacic.
AICI PUTEŢI VEDEA O FOTOGALERIE CU CEI DOI ÎNDRĂGOSTIŢI

Baschetbalistul sloven i-a dat inelul de logodnă marţi, în casa acestuia, din Manhattan Beach, California. La câteva minute după ce agentul Mariei, Max Eisenbud, a confirmat logodna, Vujacic a recunoscut în faţa reporterilor că i-a dat inelul de logodnă Şarapovei. VEZI AICI VIDEO CU DECLARATIA LUI VUJACIC
„Rămâne între noi ce s-a întâmplat în seara în care am cerut-o. Dar cred că am fost un băiat de modă veche. Am vrut să fac totul ca un gentelmen. A fost frumos, ea a fost foarte fericită. Răspunsul ei a fost da, şi cred că i-a plăcut inelul şi ideea”, a spus Vujacic, în interviul acordat înaintea meciului din pre-sezonul NBA (care va începe miercuri) dintre Lakers şi K-Cal, din Los Angeles.
Vujacic a mai spus că nu a avut emoţii şi că i-a dat inelul marţi, pentru că atunci cei doi au serbat un an de când erau împreună. Maria şi Sasha s-au întâlnit pentru prima dată la un grătar organizat de un prietn comun. Prima ieşire în public a avut loc în luna noimebrie a anului trecut, la un concert U2.
Deocamdată nu a fost anunţată nici o dată pentru căsătorie.

One thought on “Maria Şarapova s-a logodit cu baschetbalistul Sasha Vujacic!

Leave a Reply

Top