SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Retragere suspectă la Viena! Gulbis, adversarul lui Muster, a invocat "motive personale"!

Retragere suspectă la Viena! Gulbis, adversarul lui Muster, a invocat "motive personale"!

Retragere suspectă la Viena. Adversarul veteranului Thomas Muster (43 de ani), aflat la primul turneu de la retragerea din circuitul mondial, produsă în iulie 1999, letonul Ernest Gulbis, cap de serie numărul 5, a anunţat că se retrage!

Organizatoriii au anunţat că ex-sovieticul, clasat pe locul 24 în clasamentul mondial, s-a retras din „motive personale”, nedând mai multe explicaţii. În locul locul lui, pe taboloul principal a ajuns, ca lucky looser, austriacul Andreas Haider-Maurer, clasat pe locul 157 în lume. Gurile rele spun că retragerea lui Gulbis nu a fost tocmai accidentală şi că, de fapt, acesta a „fost retras”, cum se spune, pentru a nu-l face praf pe fostul lider mondial.

În vârstă de 43 de ani, Muster – campion la Roland Garros în 1995 – a primit un wild-card la Viena. El participă în capitala Austriei la primul turneu ATP din iunie 1999 încoace. Anul acesta, el a mai jucat la câteva challenger-uri, în luna iunie, dar bilanţul a fost dezastruos: o victorie şi şase înfrângeri!

Partida dintre Muster şi Maurer va avea loc marţi, cu începere de la ora 18.30 (ora României).

Leave a Reply

Top