SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea, meci de coşmar la Linz: a luat doar trei puncte în setul doi!

Sorana Cîrstea, meci de coşmar la Linz: a luat doar trei puncte în setul doi!

Sorana Cîrstea a pierdut categoric – 6-2, 6-1, în doar 43 de minute – meciul din primul tur al turneului de la Linz, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de euro. Partida a fost una de coşmar pentru Sorana, care a fost pur şi simplu executată de buna ei prietenă, sârboaica Ana Ivanovic. Intrată pe tablou în ultima clipă, după retragerea Serenei Williams, Ivanovic nu i-a lăsat nici o şansă româncei, căreia i-a luat al doilea set în doar 12 minute! A fost un set de coşmar pentru Sorana, care nu a câştigat decât trei puncte în întreg actul! Iar Ivanovic a avut un procentaj de 100% la primul serviciu, lucru aproape incredibil la un asemenea nivel! Mai multe despre acest meci incredibil puteţi citi în continuare.

Sorana şi Ana au şocat publicul de la prima apariţie pe teren. Îmbrăcate la fel, în bluză şi rochiţă de la Adidas, cele două păreau gemene. Dacă începutul a fopst echilibrat, fiecare dintre cele două făcând câte un break, apoi meciul a curs într-o singură direcţie. Spre Ivanovici, care şi-a adjudecat primul set cu 6-2 în doar 31 de minute.Apoi, a început dezastrul. Ana a câştigat 16 puncte consecutive şi s-a dus la 4-0 în doar opt minute. Iar de acolo până la al cincilea ei set câştigat cu 6-0 în ultimele trei luni nu a mai fost decât un pas. Pe care l-a făcut fără probleme, neţinând cont că în faţa ei se afla cea mai bună prietenă. L-a câştigat în 12 minute, cu doar trei mai multe decât recordul stabilit de Ray Casel.

CITEȘTE ȘI:  WTA Linz: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală. Iată ce a declarat după meci (VIDEO)

Scor final 6-2, 6-0 şi pentru Sorana urmează o lungă pauză. Cel puţin aşa a declarat într-un interviu acordat ProSport. Iar din ianuarie, va reîncepe atacul către vârful ierarhiei mondiale. S-ar putea să-i fie uşor, pentru că vine după un an dezastruos, şi nu mai are puncte de apărat.

2 thoughts on “Sorana Cîrstea, meci de coşmar la Linz: a luat doar trei puncte în setul doi!

Leave a Reply

Top