SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Ana Ivanovic şi Novak Djokovic, strălucitori într-o plimbare cu yachtul

FOTOGALERIE: Ana Ivanovic şi Novak Djokovic, strălucitori într-o plimbare cu yachtul

Ana Ivanovic şi Novak Djokovic par un cuplu în luna de miere

Vedetele actualei ediţii a Cupei Hopman, întrecere mixtă pe echipe ce se desfăşoară în aceste zile la Perth (Australia), Ana Ivanovic şi Novak Djokovic fac senzaţie la Antipozi. Ieri, sârbii au acceptat invitaţia organizatorilor de a face o călătorie cu un yacht pe râul Swan din Perth, iar pozele cu ei surâzători au făcut înconjurul lumii.
Dacă nu am ştii că fiecare este angajat într-o relaţie, am putea jura că fotografiile sunt făcute în luna de miere a unui cuplu de senzaţie. Totuşi, se pare că cei doi sunt doar buni prieteni şi savurează din plin fiecare clipă a celebrităţii lor.

Zilele trecute, după primul meci din Cupa Hopman, Nole o caracteriza astfel pe Ana: “Pentru mine, ea este cea mai bună jucătoare din lume. Noi am crescut practic împreună. Ne cunoaştem de când aveam cinci ani. Unchiul meu şi tatăl ei au fost colegi de şcoală. Practic, am jucat împreună la toate competiţiile pe care vi le puteţi imagina, începând de la categoria de vârstă zece ani. Cu siguranţă este cea mai drăguţă persoană pe care o cunosc în tenis“.
Analizând totuşi fotografiile, trebuie remarcat că dacă Ana era foarte destinsă, zâmbetul lui Novak era oarecum forţat. Uitându-ne la vîrfurile picioarelor lui, strânse în fiecare poză, putem deduce fie că are o reţinere când se află pe apă, fie că nu şi-a mai făcut pedichiura de mult.
Bucuraţi-vă în continuare de poze, obţinute de pe site-ul oficial al Cupei Hopman .

[slideshow]

Top