SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Brooklyn Decker, soţia lui Andy Roddick, pe coperta Esquire din luna februarie

FOTOGALERIE: Brooklyn Decker, soţia lui Andy Roddick, pe coperta Esquire din luna februarie

Brooklyn Decker este pe coperta numărului din februarie al revistei Esquire

Andy Roddick este un fenomen în tenisul mondial. Este unul dintre puţinii jucători de top din circuitul profesionsit care are o soţie cel puţin la fel de celebră, dacă nu chiar mai celebră decât el. Considerată una dintre cele mai frumoase modele din lume, Brooklyn Decker va fi pe coperta numărului din februarie al revistei Esquire.

AICI PUTEŢI VEDEA IMAGINI UNICE – CU ANDY RODDICK RÂZÂND – LA LANSAREA PARFUMULUI SĂU ÎN AUSTRALIA

Brooklyn Decker este nu doar un manechin de succes recunoscut pe plan mondial – acum doi ani ea a fost modelul de pe coperta revistei anuale Sports Illustrated dedicată costumelor de baie, luând faţa multor fotomodele cunoscute – dar şi o foarte bună actriţă. În viitorul apropiat urmând să se lanseze filmul Just Go With It cu ea şi Adam Sandler în rolurile principale.

Ultima lovitură a dat-o pozând pentru prima pagină a celebrei reviste Esquire, numărul din februarie. Ea a pozat într-o ipostază foarte provocatoare, jucându-se permanent în faţa aparatului de fotografiat, acolo unde a părut că s-a simţit extrem de bine. Iar fotografiile, publicate de Esquire, sunt foarte reuşite, aşa cum puteţi observa în continuare.

[slideshow]

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Novak Djokovic şi alţi tenismeni sârbi au jucat fotbal în scop caritabil la Belgrad

Leave a Reply

Top