SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

Wozniacki se pregăteşte să îi tragă o mamă de bătaie cangurului de plastic

Daneza Caroline Wozniacki face spectacol la fiecare conferinţă de presă pe care o susţine la Australian Open. Astăzi, ea a venit la întâlnirea cu ziariştii cu mănuşi de box şi cu un cangur de plastic, pe care a început să-l bată! Gestul ei vine după ce acum două zile a păcălit presa că a fost muşcată de un cangur în timp ce alerga prin complex!

Liderul clasamentului feminin şi-a pus în minte să şocheze. Şi îi reuşeşte de minune. Acum două conferinţe de presă i-a certat pe ziarişti că o critică din cauza faptului că are răspunsuri plicticopase, aşa că a revoluţionat puţin sistemul, DUPĂ CUM PUTEŢI CITI AICI.

Acum două zile, i-a păcălit că a fost lovită de un cangur în timp ce alerga prin Melbourne Park. Apoi, a recunoscut că tăietura pe care o afişa i-a fost provocată de o banală împiedicare în timpul alergării. Ca să-şi ia revanşa, ea a recurs la gestul de astăzi. Oricât ar fi de şocant,danezei nu i-a fost deloc greu să facă rost de mănuşile de box. Ea le are mereu în bagaj căci foloseşte acest sport ca un mijloc complementar de pregătire.

[slideshow]

2 thoughts on “FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close