SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

Wozniacki se pregăteşte să îi tragă o mamă de bătaie cangurului de plastic

Daneza Caroline Wozniacki face spectacol la fiecare conferinţă de presă pe care o susţine la Australian Open. Astăzi, ea a venit la întâlnirea cu ziariştii cu mănuşi de box şi cu un cangur de plastic, pe care a început să-l bată! Gestul ei vine după ce acum două zile a păcălit presa că a fost muşcată de un cangur în timp ce alerga prin complex!

Liderul clasamentului feminin şi-a pus în minte să şocheze. Şi îi reuşeşte de minune. Acum două conferinţe de presă i-a certat pe ziarişti că o critică din cauza faptului că are răspunsuri plicticopase, aşa că a revoluţionat puţin sistemul, DUPĂ CUM PUTEŢI CITI AICI.

Acum două zile, i-a păcălit că a fost lovită de un cangur în timp ce alerga prin Melbourne Park. Apoi, a recunoscut că tăietura pe care o afişa i-a fost provocată de o banală împiedicare în timpul alergării. Ca să-şi ia revanşa, ea a recurs la gestul de astăzi. Oricât ar fi de şocant,danezei nu i-a fost deloc greu să facă rost de mănuşile de box. Ea le are mereu în bagaj căci foloseşte acest sport ca un mijloc complementar de pregătire.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


2 thoughts on “FOTOGALERIE: Caroline Wozniacki a bătut un cangur de plastic cu mănuşi de box

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close