SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Primele poze cu Andrei Pavel ca antrenor al Jelenei Jankovic!

FOTOGALERIE: Primele poze cu Andrei Pavel ca antrenor al Jelenei Jankovic!

Jelena Jankovic, împreună cu Andrei Pavel şi Nick Blackwood

Vestea că Andrei Pavel a devenit, în decembrie, antrenorul fostului lider mondial Jelena Jankovic, a fost una dintre cele mai interesante şi mai plăcute pentru tenisul românesc din ultima vreme. Neconfirmată oficial decât din partea Jelenei, care i-a şi mulţumit la un moment dat lui Andrei pontru ajutorul dat, într-o conferinţă de presă, la Melbourne – colaborarea a fost confirmată în acastă dimineaţă şi de constănţean.

AICI AVEŢI ŞTIREA ÎN CARE JELENA JANKOVIC POVESTEŞTE CÂT DE BINE SE PREGĂTEŞTE CU ANDREI PAVEL

Pe site-ul Academiei de tenis pe care o deţine în SUA, în Gilbert (Arizona), Pavel & Blackwood Tennis Academy, au fost publicate fotografii în premieră cu Jelena şi Andrei, cu Jelena şi ceilalţi jucători care se pregătesc la şcoala de tenis. Fotografii pe care le puteţi vedea în continuare. Sursa foto: pbta.dphoto.com

[slideshow]

6 thoughts on “FOTOGALERIE: Primele poze cu Andrei Pavel ca antrenor al Jelenei Jankovic!

    1. Si eu sunt convins ca Andrei va reusi sa scoata ce e mai bun din Jelena. Cred ca perioada asta, de dinaintea Roland Garros-ului, este foarte importanta pentru amandoi. Daca vor reusi sa seteze toate “rotitele” necesare unei bune functionari antrenor – sportiv, atunci vom asista la o renastere a Jelenei. Eu, sicner, ii tin pumnii si ma bucur foarte mult pentru el ca a reusit sa intre in antrenorat la cel mai inalt nivel.

Leave a Reply

Top