SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Rafa Nadal a prezentat ceasul de 500.000 $ cu care va juca la Australian Open

FOTOGALERIE: Rafa Nadal a prezentat ceasul de 500.000 $ cu care va juca la Australian Open

Rafael Nadal şi ceasul lui de 500.000 de dolari

 

Liderul clasamentului mondial, spaniolul Rafael Nadal, va continua şi la Australian Open tradiţia începută anul trecut, tot în această perioadă, de a juca la Grand Slamuri cu un super-ceas pe mână. Ca şi precedentele, şi cel cu care va juca la Melbourne valorează peste 500.000 de dolari şi este produs de Richard Mille.
Lansarea noului model a avut loc ieri, la Melbourne, la ea participând şi Richard Mille. Acesta a recunoscut că de când a început colaborarea cu Nadal vânzările au crescut semnificativ: “Avem acum aproape 200 de clienţi pe lista de aşteptare a acestui ceas special, care nu cântăreşte decât 20 de grame, fiind realizat din materiale extrem de uşoare, folosite doar de NASA la construcţia navetelor spaţiale. Iar clienţii vin chiar şi cu avocaţii la noi pentru a obţine un astfel de ceas”, a explicat Mille, care l-a caracterizat drept “o piesă de artă pe mâna ta”.
Până acum, Rafa a purtat cinci sau şase astfel de ceasuri, deşi nu au fost decât patru turnee de Grand Slam. Aceasta deoarece vreo două a spart în timpul meciurilor sau antrenamentelor! “Da, se pot sparge. Dar, la cât sunt de uşoare, pot şi zbura în jurul terenului”, a încheiat, glumind Mille.

Iată, în continuare, câteva imagini de la prezentarea noului model, fotografiile aparţinând lui Ben Solomon.

[slideshow]


Top