SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE şi VIDEO: Rafael Nadal şi Roger Federer au jucat tenis pe apă!

FOTOGALERIE şi VIDEO: Rafael Nadal şi Roger Federer au jucat tenis pe apă!

Roger Federer şi Rafael Nadal au jucat tenis în mijlocul apei

Primii doi jucători de tenis ai lumii, Rafael Nadal şi Roger Federer au marcat începutul noului sezon din tenisul mondial într-un mod cu totul original: jucând pe apă, în largul Golfului Doha!

Principalii doi favoriţi la Open-ul Qatarului, care începe astăzi la Doha şi la care participă şi Victor Hănescu, au acceptat inedita propunere a organizatorilor şi au schimbat câteva mingi în largul apei. „A fost o experienţă fantastică. În ultimii trei ani am experiemntat tot felul de moduri originale de a celebra startul unui nou sezon, dar aceasta a fost cea mai tare”, a declarat la final Rafael Nadal, care s-a întâlnit cu prietenul şi rivalul său de patri ori în ultimele două luni, fiecare dintre ei câştigând câte două meciuri: Federer finala Turneului Campionilor şi primul meci demonstrativ din seria „Match for Africa” iar Nadal pe cel de-al doilea plus finala turneului demonstrativ de la Abu Dhabi.
În continuare vedeţi o fotogalerie de la ineditul meci.

„A fost foarte distractiv. A fost ceva atât de diferit… Eşti mereu într-o stare de surescitare nervoasă într-o astfel de situaţie pentru că nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Dar a fost foarte distractiv. Este întotdeauna ceva extraordinar pentru mine să pot promova un eveniment împreună cu Rafa”, a declarat şi Roger Federer.

Federer şi Nadal şi-au împărţit primele două locuri în clasamentele finalurilor de an din 2004 încoace, ei câştigând 21 din ultimele 23 de turnee de Grand Slam disputate. Rivalitatea loc va continua şi în acest sezon, care cuprinde 63 de turnee Atp disputate în 32 de ţări. Printre acestea şi România, cu Open-ul bucureştean, care în acest an se va disputa pentru ultima oară la mijlocul lunii septembrie. Din 2012, turneul se va muta în luna aprilie. Sezonul 2011 din tenisul masculin se va încheia cu Turneul Campionilor, de la Londra, programat în perioada 20-27 noiembrie.

CITEȘTE ȘI:  Rafael Nadal a câștigat al 13-lea titlul la Roland Garros și a egalat recordul Grand Slam-urilor deținut de Roger Federer

[slideshow]

Top