SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Horia Tecău a pierdut semifinala de dublu mixt de la Australian Open!

Horia Tecău a pierdut semifinala de dublu mixt de la Australian Open!

Horia Tecau si Bethanie Mattek Sands la Australian Open

Horia Tecău şi partenera lui, excentrica americancă Betthanie Mattek Sands, au pierdut semifinala de dublu mixt din cadrul Australian Open. Cei doi au fost învinşi în tie-breack, cu scorul de 2-6, 6-3, 1-0 (11-9) de perechea Yung Jan Chan (Taiwan)/ Paul Hanley (Australia).

Partida a durat 72 de minute. Tecău şi Mattek-Sands au început mai bine, câştigând primul set în 28 de minute. Din păcate, încurajările publicului pentru compatriotul lor, australianul Paul Hanley, şi-au făcut efectul, astfel că adevsarii lor au întors soarta partidei. Tie-breack-ul decisiv, care a constituit, de fapt, ultimul set, a fost dramatic. Tecău şi Mattek-Sands au condus cu 8-6, dar au pierdut în cele din urmă cu 11-9.

Pentru performanţa lor, Horia şi Betthanie vor primi un cec de 33.000 de dolari.

Horia Tecau si Bethanie Mattek Sands la Australian Open

Că a fost un meci strâns, o dovedesc şi cifrele din statistica partidei: ambele perechi au câştigat câte 56 de puncte. La erori neforţate a fost aproape egalitate, 11 în dreptul perechii Tecău-Sands, 10 în dreptul adversarilor. La aşi Horia şi partenera lui au fost superiori: 6-3, iar duble greşeli a fost egalitate, 2-2.

Top