SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Justine Henin şi-a anunţat retragerea definitivă din activitate!

Justine Henin şi-a anunţat retragerea definitivă din activitate!

Justine Henin şi "colierul" ei de gheaţă

Revenită anul trecut în circuitul profesionist de tenis, după o absenţă de aproape trei ani, belgianca Justine Henin a făcut un anunţ şoc în urmă cu câteva minute: A RENUNŢAT DE TOT LA ACTIVITATEA SPORTIVĂ!

AICI VEDEŢI CARTEA DE VIZITĂ A LUI JUSTINE HENIN

Anunţul a fost publicat pe pagina ei de Facebook, sub forma unei scrisori lungi şi emoţionante, pe care o puteţi vedea dând click AICI.

Iată câteva citate din scrisoarea de adio, una foarte lungă.  “Din păcate nu am veşti bune. Am petrecut ultimele zile făcând diverse teste medicale care au confirmat faptul că leziunile de la cot s-au agravat în timpul aventurii din Australia”.

“După accidentul suferit anul trecut, în iunie, laWimbledon, am ştiut că va fi foarte greu să revin. Dar am decis că trebuie să continui să joc, în ciuda durerilor foarte mari. Ultimele luni au fost foarte grele. Pe măsură ce timpul trecea, dubiile privitoare la starea mea de sănătate creşteau şi singurul răspuns pentru a vedea dacă mai pot sau nu continua era revenirea pe teren”.

“Sunt în şoc, desigur. După ce am făcut tot ce mi-a stat în putinţă şi am ascultat toate sfaturile medicilor, îmi este clar acum şi accept acest lucru că întreaga mea carieră… se încheie aici. Îmi pare rău…”.

Top