SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în turul doi la Australian Open

Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în turul doi la Australian Open

Simona Halep

 

Simona Halep şi Sorana Cîrstea au câştigat primele meciuri disputate la Australian Open. Cele două se alătură astfel Monicăi Niculescu, ajunsă în turul secund încă de luni. Alexandra Dulgheru, cap de serie numărul 27, a părăsit întrecerea în primul tur.

Halep, numărul 77 mondial, a învins-o cu 6-3, 3-6, 6-2, pe Anne Kremer (Luxemburg, 196 WTA). Ea va avea în turul următor o adevsară extrem de dificilă, rusoaica Alisa Kleibanova, numărul 33 mondial şi cap de serie numărul 24. Antrenată de românul Iulian Vespan, Kleibanova este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul mondial. Ea a trecut în primul tur cu 6-1, 6-0, de Irina Falconi (SUA, 184 WTA).

Sorana Cîrstea (97 WTA) a trecut lejer, cu 6-4, 6-2, de croata Mirjana Lucici, locul 98 WTA, şi va juca avea o adversară foarte dificilă în turul secund: israelianca Shahar Peer, a zecea favorită a întrecerii şi numărul 12 mondial. Paradoxal, deşi este o jucătoare periculoasă, Shahar este uneori foarte uşor de învins, alternând deseori în joc momentele bune cu cele slabe. În primul tur, Peer a trecut cu 6-1, 6-1, de Mathilde Johansson (Franţa, 103 WTA).

Din păcate, Alexandra Dulgheru a părăsit întrecerea în primul tur. Cap de serie numărul 27 şi locul 30 mondial, bucureşteanca a fost învinsă cu 6-4, 6-4, de japoneza Ayumi Morita (74 WTA).

REZULTATELE COMPLETE ALE UNEI ZILE PRESĂRATE DE SURPRIZE LE PUTEŢI VEDEA AICI

One thought on “Simona Halep şi Sorana Cîrstea, în turul doi la Australian Open

Leave a Reply

Top