SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Stanislas Wawrinka şi-a anunţat divorţul de Ilham Vuilloud pe Twitter!!!

Stanislas Wawrinka şi-a anunţat divorţul de Ilham Vuilloud pe Twitter!!!

Stanislas Wawrinka şi soţia, pe vremea când erau fericiţi împreună

Ocupant al locului 21 în clasamentul mondial, elveţianul Stanislas Wawrinka (25 de ani) a şocat în urmă cu puţin timp, postând pe contul său de Twitter informaţia că s-a despărţit de soţie!

Stanislaw Wawrinka şi soţia, la scurt timp după naşterea copilului

„Vreau să vă anunţ separarea de soţia mea, Ilham Vuilloud. Principala noastră preocupare acum ese că căutăm să-i asigurăm cea mai bună educaţie şi să apărăm interesele fiicei noastre, Alexia”. Acesta a fost anunţul, sec, făcut de Wawrinka. Pentru a nu exista interpretări, Stanislas – cel mai bun prieten al lui Roger Fdeerer – l-a făcut atât în franceză cât şi în engleză.

Wawrinka şi soţia lui erau împreună de cinci ani şi erau căsătoriţi de unul. Anul trecut s-a născut şi fiica lor, Alexia. Prezentatoare tv în Elveţia, Ilham Vuilloud e cu zece ani mai în vârstă decât jucătorul de tenis, care a renunţat în ultimele două săptămâni nu doar la nevastă, ci şi la antrenor!

În fapt, separarea dintre cei doi s-a produs acum patru luni. “Stan a venit acasă după meciul din septembrie cu Kazahstanul, din Cupa Davis, mi-a spus că acum are alte priorităţi, şi-a împachetat nişte lucruri şi s-a mutat la hotel”, a declarat în presa elveţiană deja fosta nevastă a tenismenului!

VEDEŢI ÎN CONTINUARE O FOTOGALERIE CU STANISLAS WAWRINKA ŞI SOŢIA[slideshow]

2 thoughts on “Stanislas Wawrinka şi-a anunţat divorţul de Ilham Vuilloud pe Twitter!!!

Leave a Reply

Top