SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Adrian Ungur l-a depăşit pe Victor Crivoi şi a devenit al doilea jucător român de simplu în clasamentul ATP!

Adrian Ungur l-a depăşit pe Victor Crivoi şi a devenit al doilea jucător român de simplu în clasamentul ATP!

Adrian Ungur

Adrian Ungur şi-a văzut încununate eforturile şi succesele din ultimele săptămâni, când a jucat constant în calificările turneelor ATP şi chiar a ajuns, săptămâna trecută, pe tabloul principal al turneului de la Acapulco, acolo unde a fost eliminat în primul tur de viitorul campion, spaniolul David Ferrer. În urma acestei performanţe, Ungur a urcat 12 poziţii în ierarhia mondială, ajungând acum pe 183, devenind al doilea român din clasamentul ATP. El l-a depăşit pe Victor Crivoi, care a ajuns pe 188 (în cădere 7 locuri).

Cel mai bine clasat jucător român rămâne Victor Hănescu, ocupant al poziţiei 59 în lume (în cădere două poziţii). Cei trei jucători români sunt perzenţi în aceste zile la Buenos Aires unde, împreună cu Horia Tecău, vor încerca să producă surpriza primului tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis, în faţa Argentinei.

AICI PUTEŢI VEDEA CE SALT SPECTACULOS A FĂCUT VICTOR HĂNESCU ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU

AICI PUTEŢI VEDEA POZIŢIONAREA JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU LA 28 FEBRUARIE 2011

AICI PUTEŢI VEDEA CLASAMENTUL PRIMILOR 100 DE JUCĂTORI DIN LUME LA SIMPLU LA 28 FEBRUARIE 2011

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close