SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Andrei Dăescu joacă azi pe tabloul principal la Dallas! Aflaţi aici unde puteţi vedea meciul românului!

Andrei Dăescu joacă azi pe tabloul principal la Dallas! Aflaţi aici unde puteţi vedea meciul românului!

Andrei Dăescu

Clasat pe locul 804 în ierarhia mondială, românul Andrei Dăescu, necunoscut pentru majoritatea iubitorilor sportului din România, a dat lovitura în acest week-end. Profitând de absenţa multor nume mari din circuitul mondial în această săptămână, cauzată de meciurile din Cupa Davis, de la finele săptămânii, Dăescu s-a înscris în calificările challenger-ului de 50.000 de dolari de la Dallas. Şi a izbutit să ajungă pe tabloul principal, după ce i-a învins cu 6-7 (2), 6-1, 6-2 pe sârbul Amir Delic şi cu 6-2, 6-2 pe americanul Brett Joelson.

În primul tur al tabloului principal, Dăescu va juca împotriva australianului Marinko Matosevic, iar meciul va putea fi urmărit astăzi, AICI.

În vârstă de 23 de ani, Andrei Dăescu a jucat în ultimii ani pentru Universitatea din Oklahoma, acolo unde şi-a şi terminat studiile. VEDEŢI AICI PROFILUL LUI ANDREI DĂESCU, CONFORM SITE-ULUI ATP

One thought on “Andrei Dăescu joacă azi pe tabloul principal la Dallas! Aflaţi aici unde puteţi vedea meciul românului!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close