SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Cea mai valoroasă jucătoare din istoria Turciei, Ipek Senoglu, sexy în Harper Bazar

Cea mai valoroasă jucătoare din istoria Turciei, Ipek Senoglu, sexy în Harper Bazar

Ipek Senoglu în revista Harper Bazar

Considerată a fi cea mai mare jucătoare din istoria tenisului din Turcia, Ipek Senoglu (31 de ani) a trecut peste inhibiţii şi a oferit un pictorial de excepţie în varianta turcească a revistei Harper Bazar. Cum de anul acesta Turneul Campioanelor se va disputa la Istanbul, Turcia a devenit o ţintă pentru iubitorii tenisului şi nu numai. Iar Senoglu speră ca şi ea să poată ajuta la popularizarea competiţiei.

AICI PUTEŢI VEDEA TOATE FOTOGRAFIILE CU IPEK SENOGLU DIN HARPER BAZAR

În acest sens, ea a acceptat propunerea celor de la Harper Bazar – varianta turcă – de a poza în ipostaze ceva mai sexy. Fotografiile au scos la iveală o femeie surprinzătoare, cu totul diferită faţa de ceea ce ştiau iubitorii tenisului despre ea. Îmbrăcată în haine de la Versace, Herve Leger şi Paul & Joe, încălţată cu  pantofi de la Prada şi Alejandro Ingelmo, Ipek a fost aproapem de nerecunoscut în fotografiile realizate de JAMTUL.

Ipek Senoglu a purtat o rochie Versace şi pantofi Prada

În cazul în care nu aţi auzit de Ipek Senoglu, trebuie spus că ea a marcat tenisul din Turcia: a fost prima jucătoare sau jucător din istoria acestei ţări care a jucat calificările unui turneu de Grand Slam (Wimbledon dublu 2004), prima jucătoare sau jucător  din Turcia prezentă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam (US Open, dublu, 2002). De asemenea, Senoglu deţine recordul celui mai bun loc ocupat vrodată de un jucător din Turcia în clasamentul mondial: 53 la dublu .

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Caroline Wozniacki a dat iama în pastramă la Istanbul

AICI AVEŢI PROFILUL COMPLET AL JUCĂTOAREI DE TENIS DIN TURCIA, AŞA CUM SE REGĂSEŞTE EL PE SITE-UL WTA

Harper Bazar nu este la prima experienţă de acest gen cu o jucătoare de tenis. În trecut, au mai apărut în această revistă Vera Zvonareva şi Serena Williams.

Leave a Reply

Top