SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Novak Djokovic, împreună cu iubita lui, Jelena Ristic, vizită fulger în Elveţia!

FOTOGALERIE: Novak Djokovic, împreună cu iubita lui, Jelena Ristic, vizită fulger în Elveţia!

Novak Djokovic şi Jelena Ristic analizează ceasurile

Campionul de la Australian Open, a pus capăt tuturor speculaţiilor privind o eventuală relaţie a sa cu compatrioata sa, Ana Ivanovic. Nole a făcut astăzi o vizită fulger în regiunea elveţiană Brassus, la un celebru producător de ceasuri, care-l sponsorizează de ani buni: Audemars Piguet. O firmă de tradiţie, înfiinţată în 1875! Alături de el, în această mică excursie s-a aflat Jelena Ristic, iubita lui de ani buni!

AICI VEDEŢI MOTIVELE PENTRU CARE S-A CREZUT CĂ NOVAK DJOKOVIC ARE O RELAŢIE CU ANA IVANOVIC

Sosiţi cu elicopterul, Novak şi Jelena au studiat cu atenţie ceasurile. El a primit unul cadou din partea producătorului, ca premiu pentru câştigarea titlului la Melbourne. În schimb, Djokovic i-a dat patronului o rachetă cu dedicaţie pe mâner şi cu autograful său. Dar cea care a luat ochii tuturor a fost Jelena Ristic, caracterizată de presa elveţiană drept o adevărată prinţes, cu gusturi foarte alese şi cu limbaj elevat. Djokovic întregeşte o listă lungă de nume mari ale sportului sau show-biz-ului care poartă ceasuri semnate Audemars Piguet. Până acum au mai făcut-o Quincy Jones, Michael Schumacher sau Arnold Schwarzenegger.

În continuare puteţi vedea o fotogalerie cu Nole şi Jelena în vizita fulger, fotografii publicate în exclusivitate astăzi de cotidianul elveţian “24heure”.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


2 thoughts on “FOTOGALERIE: Novak Djokovic, împreună cu iubita lui, Jelena Ristic, vizită fulger în Elveţia!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close