SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Meciul Austria – Franţa se va disputa într-un hangar de lângă aeroport! Uitaţi cum se transformă acesta într-un teren de tenis!

FOTOGALERIE: Meciul Austria – Franţa se va disputa într-un hangar de lângă aeroport! Uitaţi cum se transformă acesta într-un teren de tenis!

Acest hangar se va transforma în două zile într-o arenă de tenis!

Într-o perioadă în care toţi conducătorii sportului  românesc se plâng că nu au săli, într-o perioadă în care se roagă să nu joace acasă în primul tur al Grupei Mondiale la tenis pentru că nu avem unde organiza meciul, austriecii ne dau o lecţie de eficienţă. Ei au decis să joace meciul cu Franţa, din primul tur al Grupei Mondiale, într-un hangar de lângă aeroportul din Viena! Şi nu oricum, ci pe zgură! Iar pentru a demonstra că nu glumesc, afişul partidei este făcut chiar cu aeroportul în fundal!

Aeroportul din Viena apare pe afişul meciului Austria - Franţa

În continuare puteţi vedea cum se poate transforma un hangar într-un teren cu zgură care va găzdui pe nimeni alta decât finalista ediţiei precedente. Mai trebuie spus doar că imaginile de mai jos sunt luate joi şi vineri. În câteva zile veţi vedea pe doartenis.ro cum s-a transformat hangarul într-o arenă modernă, cu zgură.

[slideshow]

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Imagini de la meciul pe care Raluca Olaru l-a câştigat în Cali, contra franţuzoaicei Olivia Sanchez

Leave a Reply

Top