SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Marius Copil joacă duminică finala la Kazan! Horia Tecău pe cea de dublu de la Zagreb!

Marius Copil joacă duminică finala la Kazan! Horia Tecău pe cea de dublu de la Zagreb!

Marius Copil

Marius Copil a obţinut, în urmă cu puţin timp, o calificare spectaculoasă în finala turneului challenger de la Kazan (Rusia). În semifinalele competiţiei dotate cu premii în valoare de 75.000 de dolari el l-a învins cu 6-2, 3-6, 6-3 pe germanul Dominik Meffert. În finală, românul îl va întâlni pe al patrulea favorit, Andreas Beck (cap de serie numărul 4). Finala va avea loc duminică. Tot duminică va juca în finală, dar la Zagreb, la dublu, şi Horia Tecău. Aflat la prima participare alături de belgianul Dick Norman, Horia se va afla faţă în faţă cu principalii favoriţi, spaniolii Granolers şi Lopez.

Situat pe locul 279 în clasamentul WTA, Copil se va confrunta pentru prima dată cu adversarul său, situat pe poziţia a 153-a în lume. AICI AVEŢI AŞEZATE FAŢĂ ÎN FAŢĂ CĂRŢILE DE VIZITĂ ALE CELOR DOI

În SUA, la futures-ul de 10.000 de dolari din Palm Coast, Răzvan Sabău, venit din calificări, a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învins cu 6-1, 6-4 de italianul Nicola Ghedin. Dacian Crăciun a fost învins în sferturile de finală, cu 6-4, 6-1,  de americanul Wayne Odesnik, un fost jucător de Top 50 ATP, suspendat anul trecut pentru că a încercat să introducă hormoni de creştere în Australia în ianuarie 2010. Aceasta e a doua oară în patru săptămâni când Dacian e învins de Odesnik!

AICI AVEŢI TABLOUL COMPLET AL CONCURSULUI DE SIMPLU DE LA PALM COAST


One thought on “Marius Copil joacă duminică finala la Kazan! Horia Tecău pe cea de dublu de la Zagreb!

Leave a Reply

Top