SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Pe această arenă va juca România contra Argentinei la Buenos Aires! Ultimele informaţii din tabăra României!

Pe această arenă va juca România contra Argentinei la Buenos Aires! Ultimele informaţii din tabăra României!

Parque Roca arena pe care se va disputa meciul Argentina - România

Românii au efectuat astăzi primul antrenament în formulă completă la Buenos Aires, chiar pe terenul din Parque Roca, acolo unde de vineri şi până duminică se va disputa importantul meci cu Argentina, din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis. După cum se poate vedea, este un teren construit special pentru tenis, cu tribunele mari, în care spectatorii vor face o larmă de nedescris, aşa cum ne-am obişnuit deja să vedem la meciurile disputate în America de Sud.

Ambele echipe au la dispoziţie arena 3 ore şi jumătate pe zi, împărţite în două reprize de câte o oră şi 45 de minute. Intervalele orare de antrenament sunt (ora este cea locală): 10.00 – 11.45, 12.00 – 13.45, 14.00 – 15.45 şi 16.00 – 18.00, echipele antrenându-se pe rând. Marţi, de exemplu, Argentina se va antrena în intervalele 1 şi 3, iar România în 2 şi 4.

AICI VEDEŢI UN VIDEO CU VICTOR HĂNESCU VORBIND DESPRE ÎNTÂLNIREA ARGENTINA – ROMÂNIA

Astăzi, la primul antrenament al zilei, mai întâi s-au pregătit Victor Hănescu şi Victor Crivoi, semn că Andrei Pavel vrea să vadă care sunt capacităţile de adaptare ale celui de-al doilea cu zgura din Buenos Aires. Din ce a declarat Crivoi pentru Radio România Actualităţi înainte de a ajunge în Argentina, zgura din Buenos Aires este ceva mai lentă decât cea normală, el jucând acolo anul trecut. Apoi, pe teren s-au pregătit Horia Tecău şi Adrian Ungur, eu rămânând la părerea că cel care va fi titularizat la simplu alături de Victor Hănescu va fi ungur.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Horia Tecău şi Victor Hănescu, în timpul meciului de dublu cu Argentina

Mâine, de la ora 14.00, ora locală – cu cinci ore mai târziu la Bucureşti – va avea loc conferinţa de presă oficială a echipei României. Vom reveni cu amănunte şi fotografii pe http://doartenis.ro imediat ce vor apărea.

Leave a Reply

Top