SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Rafael Nadal, spectator de lux la meciul de fotbal Mallorca – Gijon

Rafael Nadal, spectator de lux la meciul de fotbal Mallorca – Gijon

Nadal vine de cate ori poate pe stadionul din Mallorca

Cunoscut si ca un impatimit fan al fotbalului, liderul mondial, Rafael Nadal, a fost spectator de lux la infrangerea cu 4-0 suferita acasa, de Mallorca, in fata Osasunei, in cea de-a 21-a etapa a primei ligi spaniole. Chiar daca este un fan declarat al lui Real Madrid, Rafa nu rateaza, de regula, nici un meci disputat de echipa din zona in care locuieste, Mallorca.

Rafael Nadal isi ocupa locul in tribunele stadionului de fotbal

El este legat si sentimental de aceasta formatie, unchiul sau, fostul mare international al Spaniei si jucator al Barcelonei, Toni Nadal incepandu-si si terminandu-si cariera la Mallorca, pe care a dus-o, in calitate de capitan, in uma cu aproximativ un deceniu, pana la castigarea Cupei UEFA.

De asemenea, Rafa este cel care anul trecut a devenit chiar actionar la Mallorca, banii lui salvand practic clubul de la faliment. Rafa se afla la Palma de Mallorca pentru a se reface dupa ruptura musculara suferita la coapsa piciorului stang in timpul sfertului de finala de la Australian Open, pierdut in fata compatriotului sau David Ferrer.

CITEȘTE ȘI:  Rafael Nadal, alături de Alberto Contador şi David Bisbal la meciul Mallorca - FC Barcelona

One thought on “Rafael Nadal, spectator de lux la meciul de fotbal Mallorca – Gijon

Leave a Reply

Top