SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > S-a declanşat războiul rochiilor: Caroline Wozniacki a purtat la premiile Laureus o rochie purtată în 2009 de Elena Dementieva!

S-a declanşat războiul rochiilor: Caroline Wozniacki a purtat la premiile Laureus o rochie purtată în 2009 de Elena Dementieva!

Caroline Wozniacki la premiile Laureus

Lovitură de teatru! Ţinuta în care Caroline Wozniacki a făcut furori la gala Premiilor Laureus nu era deloc originală! O creaţie a designerului Stella McCartney, rochia neagră transparentă care a furat privirile luni nu era, de fapt, decât copia fidelă a celei purtate de o altă tenismenă de top, rusoaica Elena Dementieva, la Gala Campionilor organizată în toamna anului 2009! Mai jos aveţi imaginile şi puteţi vedea dacă toţi cârcotaşii au sau nu dreptate. Eu zic ca au!

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE CU CAROLINE WOZNIACKI LA GALA PREMIILOR LAUREUS

Caroline Wozniacki la premiile Laureus

Elena Dementieva (dreapta) a purtat aceeaşi rochie neagră la finalul anului 2009

CITEȘTE ȘI:  Roland Garros-ul rămâne în aceeaşi locaţie şi din 2016! Proiectul mutării locaţiei turneului de Grand Slam într-o altă locaţie a picat azi!

2 thoughts on “S-a declanşat războiul rochiilor: Caroline Wozniacki a purtat la premiile Laureus o rochie purtată în 2009 de Elena Dementieva!

Leave a Reply

Top