SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Trei românce au trecut de calificări la turneul de 100.000 de dolari de la Cali

Trei românce au trecut de calificări la turneul de 100.000 de dolari de la Cali

Irina Begu

Trei din cele patru jucătoare calificate pe tabloul principal al turneului de 100.000 de dolari de la Cali (Columbia) sunt din România: Irina Begu, Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru. Alte două românce prezente în preliminarii, Mădălina Gojnea şi Elena Bogdan, au fost eliminate. Iată în continuare ce români participă la turneele de tip challenger sau futures din această săptămână.

În meciurile decisive, Irina Begu (cap de serie numărul 1 ) a învins-o cu 7-5, 6-3 pe canadianca El Tabakh. Alexandra Cadanţu (6) a dispus cu 6-3, 6-4 pe ucraineanca Kichenok, iar Raluca Olaru (3) a întrecut-o cu 7-6, 6-4 pe bulgăroaica Naydenova. În primul tur al turneului principal, Begu o va avea ca adversară pe columbianca Duque Marino (cap de serie numărul 8), Olaru pe franţuzoaica Sanchez (7) iar Cadanţu pe argentinianca Irigoyen.

Româncele s-au grupat şi pe tabloul de dublu. Mădălina Gojnea şi Alexandra Cadanţu se vor afla faţă în faţă cu perechea Dentoni/ Pous-Tio (Italia/ Spania) iar Irina Begu şi Elena Bogdan, desemnate cap de serie numărul 3, se vor confrunta cu italianca V. Confalonieri şi columbianca Moreno-Kaste.

Sorana Cîrstea a fost desemnată a cincea favorită a turneului de 100.000 de dolari de la Midland (SUA). Ea va debuta în concursul de simplu în compania americancei Jesica Pegula, beneficiară a unui wild-card. La dublu, Sorana face pereche cu rusoaica Pivovarova.

AICI VEDEŢI DE CE NU A JUCAT DELOC SORANA CÎRSTEA PENTRU ROMÂNIA LA FED CUP

CITEȘTE ȘI:  Irina Begu şi Elena Bogdan joacă finala de dublu la Cali (Columbia)

Tot la feminin, dar mai aproape de România, în Antalya, Ana Bogdan o va întâlni în primul tur pe bulgăroaica Huliya Velieva. Ana  este rpezentă şi în turneul de dublu, acolo unde face pereche cu turcoaica Sezer. Singura româncă prezentă în calificările turneului, Ana Maria Crişan, a fost eliminată în primul tur.

Rămânem în Antalya, la futuresul masculin de 10.000 de dolari, acolo unde suntem reprezentaţi de Adrian Cruciat. Acesta îl va ânntâlni în primul tur pe spaniolul Roberto Rodriguez Alonso. În fine, departe, în Panama (10.000 dolari), Cătălin Gârd va juca în primul tur cu argentiniaul Agustin Velloti.

Leave a Reply

Top