SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Victor Hănescu şi Horia Tecău joacă împreună la dublu în Mexic! Adrian Ungur e în turul doi al calificărilor

Victor Hănescu şi Horia Tecău joacă împreună la dublu în Mexic! Adrian Ungur e în turul doi al calificărilor

Victor Hănescu şi Horia Tecău au jucat în meciul de dublu şi contra Ecuadorului

Nu ştiu ce va face echipa României în Argentina, dar un lucru e sigur: e formată din mari caractere! Componenţii echipei noastre şi-au adaptat programele individuale şi participările la turnee tocmai pentru a fi cât mai bine pregătiţi pentru meciul din primul tur al Grupei Mondiale, care va avea loc în primul week-end din luna martie, pe zgura din Buenos Aires!

Astfel, Horia Tecău a renunţat momentan la circuitul american şi a venit în Mexic, la turneul de la Acapulco, dotat cu premii în valoare de 1,1 milioane de dolari. Fiind pe locul 20 şi fără pereche – suedezul Lindstedt fiind accidentat -, el îşi putea alege orice partener de dublu pentru a juca. Dar l-a ales pe Victor Hănescu (471 ATP la dublu), cel cu care va face pereche mai mult ca sigur, şi în Cupa Davis. Cei doi au mai jucat împreună, au chiar şi o finală disputată împreună, dar nu se numără, din cauza mediei locurilor ocupate, printre favoriţii trofeului mexican din acest an.

De asemenea, Adrian Ungur s-a înscris în turneul de calificare de la Acapulco, şi a şi câştigat primul duel cu un argentinian: l-a învins în primul tur, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Diego Junqueira, al şaptelea favorit. În turul următor el va juca împotriva spaniolului Ivan Navarro.

AICI AVEŢI TABLOUL DE DUBLU DE LA ACAPULCO

AICI AVEŢI TABLOUL DE CALIFICĂRI DE LA ACAPULCO DUPĂ PRIMUL TUR

CITEȘTE ȘI:  Victor Hănescu: "Chiar dacă am pierdut finala de la Nisa, sunt mulţumit că m-am putut pregăti pentru Roland Garros"

2 thoughts on “Victor Hănescu şi Horia Tecău joacă împreună la dublu în Mexic! Adrian Ungur e în turul doi al calificărilor

Leave a Reply

Top