SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Victorie românească la Cali! Irina Begu şi Elena Bogdan au luat titlul la dublu!

Victorie românească la Cali! Irina Begu şi Elena Bogdan au luat titlul la dublu!

Irina Begu şi Elena Bogdan au câştigat anul trecut un titlu de dublu la Bucureşti

Irina Begu şi Elena Bogdan au obţinut o victorie extrem de importantă pentru ele şi pentru tenisul românesc. Ele au câştigat finala turneului challenger de 100.000 de dolari de la Cali (Columbia), după ce au învins în finală cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 11-9 în super-tie-break perechea Ivanova (Rus)/ Woerle (Germania). Cele două vor obţine puncte importante în clasamentul mondial de dublu, cu ajutorul cărora vor urca mult în clasament.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE DE LA CALI

Pentru Irina acesta este al 14-lea titlu de dublu ITF obţinut în carieră (am numărat şi titlurile câştigate la turneele futures). Ea mai are în palmares alte  6 victorii la simplu (challenger şi futures). AICI PUTEŢI VEDEA PROFILUL COMPLET AL IRINEI BEGU.

Pentru Elena Bogdan, acesta e al treilea titlu de dublu. Precedentele două – obţinute tot împreună cu Irina Begu – au fost câştigate la turnee futures. Elena mai are în palmares trei victorii de simplu. AICI PUTEŢI VEDEA PROFILUL COMPLET AL ELENEI BOGDAN

Irina Begu este calificată şi în semifinalele turneului de simplu. În sferturile de finală, ea a învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 pe austriaca Patricia Mayr.

CITEȘTE ȘI:  Cristina Dinu a reuşit să câştige al doilea său titlu în Antalya
Top