SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Anastasia Miskina, fostă campioană la Roland Garros, concurentă la “Dansez pentru tine”

VIDEO: Anastasia Miskina, fostă campioană la Roland Garros, concurentă la “Dansez pentru tine”

Anastasia Miskina în timpul dansului

Rusoaica Anastasia Miskina, cea care a deschis, practic, drumul actualelor stele din ţara sa în circuitul profesionist, a debutat cu succes în postura de concurentă la emisiunea “Dansez pentru tine”, varianta rusă. Ea a avut un dans inspirat din tenis, foarte original, care a stârnit ropote de aplauze.

AICI PUTEŢI VEDEA O FOTOGALERIE CU CELE MAI FRUMOASE FOTOGRAFII ALE ANASTASIEI MISKINA

Pentru cei care au uitat, Miskina (30 de ani) a fost prima rusoaică ce a obţinut un titlu de Grand Slam. Ea a triumfat în 2004, la Roland Garros. Succesul avea să o ducă pe locul 3 în lume, devenind prima rusoaică ajunsă pe această poziţie în istorie. Ulterior, în luna septembrie a aceluiaşi an, Miskina a urcat pe locul 2, aceasta fiind cea mai înaltă poziţie ocupată de ea în ierarhia WTA. S-a retras din activitate surprinzător, în 2007. Atunci avea în palmares 10 titluri de simplu şi 7 de dublu şi 5.606.725 de dolari în cont. Acum are, în plus, şi doi copii, ultimul născut în luna august a anului trecut.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Un punct foarte norocos reuşit de bulgarul Dimitrov

3 thoughts on “VIDEO: Anastasia Miskina, fostă campioană la Roland Garros, concurentă la “Dansez pentru tine”

Leave a Reply

Top