SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > VIDEO: Finala ATP de la Zagreb a avut cel mai dramatic final de meci al anului!

VIDEO: Finala ATP de la Zagreb a avut cel mai dramatic final de meci al anului!

Ivan Dodig

Disputată duminică, între favoritul local, croatul Ivan Dodig, şi germanul Michael Berrer,  finala turneului masculin de tenis de la Zagreb a oferit cel mai tenisoonat final de meci din acest sezon. Când avea minge de meci şi servea, dodig a reuşit un as, după care a aruncatracheta de bucurie în tribună. Bucuria era normală: credea că a câştigat primul titlu ATP din carieră, iar să-l obţină în faţa propriilor fani nu putea fi decât un vis devenit realitate. Numai că arbitrul de scaun l-a trezit mai repede decât era cazul, spunând că mingea a fost aut!

În fluierăturile unei săli întregi, Dodig a fost nevoit să-şi ia racheta înapoi din public şi să continue cu al doilea serviciu. Evident că, marcat de cele întâmplate, a pierdut mingea, scorul redevenind egal. Din fericire pentru el, şi-a revenit la timp şi a reuşit să cucerească titlul la Zagreb, devenind al şaselea croat învingător aici în cele 9 ediţii disputate. Urmăriţi imaginile de mai jos pentru a vedea cât de dramatic a fost finalul meciului.

LA DUBLU, TITLUL A FOST CUCERIT DE HORIA TECĂU. AICI AVEŢI O FOTOGALERIE CU HORIA ŞI PARTENERUL LUI DE LA ZAGREB, BELGIANUL DICK NORMAN

CITEȘTE ȘI:  Andrei Pavel: "Presiunea e pe Argentina, nu pe noi"

One thought on “VIDEO: Finala ATP de la Zagreb a avut cel mai dramatic final de meci al anului!

Leave a Reply

Top