SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Adrian Ungur a pierdut în faţa lui David Nalbandian şi Argentina conduce cu 1-0

Adrian Ungur a pierdut în faţa lui David Nalbandian şi Argentina conduce cu 1-0

Adrian Ungur in Cupa Davis

Adrian Ungur a fost învins cu scorul de 6-3, 6-2, 5-7, 6-4, la capătul a 3 ore şi 3 minute de joc, de David Nalbandian în primul meci al întâlnirii Argentina – România din Grupa Mondială a Cupei Davis şi sud-americanii conduc cu scorul de 1-0. În scurt timp va începe partida Juan Monaco – Victor Hănescu.

A fost o partidă în care Ungur a jucat extrem de curajos, în care a reuşit să-şi scoată din pepeni mult mai bine cotatul adversar, o partidă în care publicul a făcut, aşa cum ne aşteptam, o atmosferă infernală. O victorie meritată a argentinianului, care a avut însă mult mai mult de tras pentru a se impune decât credea, iar pentru acest lucru Adrian ungur merită felicitări. Felicitări merită, de asemenea, şi sud-americanul, care a jucat tot meciul cu dureri infernale cauzate de hernia de disc pe care încearcă să o ţină în frâu fără operaţie.

Nalbandian, recuperat în utlima clipă pentru această partidă, a declarat la o televiziune locală, printre lacrimi: ” Mă doare tot corpul, meciul a fost o adevărată suferinţă pentru mine. Nu mai pot face nici măcar un pas”.

Oare nu va juca duminică, împotriva lui Victor Hănescu? Dacă nu va putea juca duminică, locul lui va fi luat de Juan Ignacio Chela, care nici el nu se simte prea bine, având probleme cu muşchii adductori ai piciorului drept.

La conferinţa de presă, Nalbandian a explicat cum a putut termina meciul: “Am putut termina acest meci pentru era vorba de Cupa Davis. Dacă era un meci din circuit, abandonat în setul al doilea. Joc pentru ţara mea, pentru compatrioţii mei care m-au încurajat, iar asta e o mare motivaţie”, a spus cel care suferă de hernie de disc.

CITEȘTE ȘI:  Romania joaca in Cupa Federatiei la 10 kilometri de Egipt!

Leave a Reply

Top