SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Foto-şoc: Românii erau extrem de relaxaţi după meciul pierdut cu Argentina!

Foto-şoc: Românii erau extrem de relaxaţi după meciul pierdut cu Argentina!

Jucătorii români la scurt timp după eliminarea din Cupa Davis

Poza de mai sus a fost publicată în urmă cu puţin timp, pe contul de Twitter al Cupei Davis. Ea îi arată pe jucătorii noştri surâzători, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, la brunch-ul ţinut în salonul VIP al Arenei din Buenos Aires la scurt timp după înfrângerea în meciul de dublu. Eu încă mai sper că poza a fost făcută înainte de începerea meciurilor, deşi explicaţia foto este destul de clară. Pentru a nu fi acuzat de interpretarea eronată a datelor, o voi copia mai jos. O să vă mai spun că poza a fost publicată pe Twitter la ora 20.53 .

Explicaţia foto, în engleză, sună cam aşa: “Despite losing the first round tie against Argentina, the Romanian Davis Cup team enjoys a brunch at BNP Paribas VIP area” .

Nu vreau să fiu prost înţeles. Nu spun că băieţii noştri trebuiau să se bage cu capul în pământ, pentru că au pierdut totuşi în faţa unei forţe a tenisului mondial, în faţa a 13.000 de oameni. Sau să plângă două zile şi două nopţi.  În plus, doi super-jucători, aşa cum sunt Horia Tecău şi Victor Hănescu au venit, de fiecare dată, fără pretenţii la echipa de Cupa Davis. Şi vor mai veni în continuare, iar pentru asta merită tot respectul nostru. Dar, parcă, nu dă deloc bine ca la nici două ore după partida care te-a trimis din nou în baraj să te afişezi zâmbitor ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat…

Pentru a vedea că, din nefericire, nu este o greşeală, mai jos aveţi şi poza cu componenţii echipei Argentinei la acelaşi brunch, iar explicaţia foto sună aşa: “ARGENTINA. Después de correr y transpirar, Argentina también se puede dar unos lujos en la carpa de BNP Paribas”.

Echipa Argentinei la acelaşi brunch

3 thoughts on “Foto-şoc: Românii erau extrem de relaxaţi după meciul pierdut cu Argentina!

    1. Din păcate asa e. Sincer, şi Hănescu pare afectat. Dar ceilalţi nu au probleme… Mai ales domnul din centru, de lângă Victor, zici că e argentinian, aşa bucuros e!

Leave a Reply

Top