SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Sorana Cîrstea a botezat un băieţel, la Târgovişte

FOTOGALERIE: Sorana Cîrstea a botezat un băieţel, la Târgovişte

Sorana Cîrstea naşă pentru micuţul David

Sorana Cîrstea este jucătoarea de tenis din România care a înţeles cel mai bine importanţa comunicării cu fanii. Astfel că, regulat, ea postează pe site-ul ei de Facebook fotografii din viaţa personală. Astăzi, ea a postat patru poze de la botezul finului ei, David. După cum veţi vedea, Sorana se descurcă perfect în rolul de naşă.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE DE LA LANSAREA XPERIA HOT SHOTS

AICI VEDEŢI CLIPUL DE PREZENTARE AL SORANEI CÎRSTEA LA XPERIA HOT SHOTS

După cum ştiţi, Cîrstea se numără printre cele şase jucătoare profesioniste de tenis care participă la reality-show-ul Xperia Hot Shots, în care câştigătoarea va fi desemnată pe baza numărului de fani pe care fiecare jucătoare îi va strânge pe Facebook. Pentru a o susţine pe Sorana să câştige premiul de 100.000 de dolari acordat de Sony Ericcson, sponsorul concursului, îi puteţi da “like” AICI. În viitorul foarte apropiat, îşi va deschide şi contul oficial de twitter.

În aceste zile, Sorana se află acasă, la Târgovişte. Ea a participat vineri la inaugurarea sălii de sport a liceului Ienăchiţă Văcărescu, la care a învăţat şi ea, iar o poză de la eveniment puteţi vedea în galeria foto de mai jos.

[slideshow]

CITEȘTE ȘI:  Serena Williams revine în competiţii săptămâna viitoare! Îşi face reintrarea la Eastbourne!

2 thoughts on “FOTOGALERIE: Sorana Cîrstea a botezat un băieţel, la Târgovişte

Leave a Reply

Top