SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > INEDIT: Unul dintre arbitrii de scaun ai meciului Argentina – România a condus finala US Open 2009 câştigată de Martin Del Potro!

INEDIT: Unul dintre arbitrii de scaun ai meciului Argentina – România a condus finala US Open 2009 câştigată de Martin Del Potro!

Jake Garner a avut mai multe contre cu Del Potro în timpul finalei

Nu ştiu cât contează arbitrul de scaun în tenis, mai ales la un meci pe zgură, dar un lucru trebuie consemnat: unul dintre arbitrii care va oficia din scaun partida de la Buenos Aires este americanul Jake Garner, cel care a condus şi finala US Open din 2009, câştigată de argentinianul Juan Martin del Potro în faţa elveţianului Roger Federer. Ceea ce înseamnă că, pentru ITF, acest meci este unul dificil de condus, Garner fiind unul dintre cei mai apreciaţi oficiali pe plan internaţional.

One thought on “INEDIT: Unul dintre arbitrii de scaun ai meciului Argentina – România a condus finala US Open 2009 câştigată de Martin Del Potro!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close