SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Jelena Jankovic a comparat-o pe Monica Niculescu cu Fabrice Santoro!

Jelena Jankovic a comparat-o pe Monica Niculescu cu Fabrice Santoro!

Jelena Jankovic

Jelena Jankovic, eleva lui Andrei Pavel, a acceptat propunerea celor de la Miami Herald de a scrie o rubrică zilnică în ziarul american.

În numărul de ieri, apărut după victoria cu 6-3, 6-1 obţinută în faţa Monicăi Niculescu, Jelena a caracterizat-o pe româncă drept o “jucătoare periculoasă, ce aduce puţin cu Fabrice Santoro. Dă o mulţime de slice-uri, aşa că a fost extraordinar pentru mine să o pot învinge. Am jucat agresiv şi am venit de multe ori la fileu pentru a încheia punctele”, a scris fostul lider mondial.

După care a scris despre costumul portocaliu purtat la Miami. “Sper că Monica nu a fost orbită de rochia mea. Este cel mai strălucitor portocaliu pe care vi l-aţi putea imagina. Este făcut de o comapnie chinezească numită Anta. Iubesc acest echipament, pentru că este unul de vară şi, din fericire, îmi reflectă personalitatea. Când îl purtam, nu realizam cât de strălucitor este, dar când l-am rugat pe antrenor (n.r. Andrei Pavel) să mi-l ţină până îmi termin încălzirea, mi-am dat seama şi am spus “wow, am nevoie de ochelari de soare””.

2 thoughts on “Jelena Jankovic a comparat-o pe Monica Niculescu cu Fabrice Santoro!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close