SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Serena Williams recunoaşte: “Am trecut prin cel mai teribil moment al vieţii”

Serena Williams recunoaşte: “Am trecut prin cel mai teribil moment al vieţii”

Serena Williams

Americanca Serena Williams a declarat că atunci când a aflat că are sânge în plămâni a trăit “momentul care m-a speriat cel mai tare în viaţă”, după cum a spus ea. Invitată astăti la emisiunea “Today”, de la postul de televiziune american NBC, Serena a declarat că speră să poată reveni pe teren în vară şi că încă se reface după embolismul pulmonar, care a fost urmat de un hematom.

Serena Williams a intrat în direct din Los Angeles, spunând că nu a mai ieşit prea mult din casă după 18 februarie, când a mers pentru prima dată la spital deoarece, aşa cum spunea, “nu am mai putut respira” . Williams a mai spus că radiografia la plămâni a relevat “multe cheaguri de sânge în plămâni”.

Tratamentul a inclus injecţii care subţiau sângele, şi pe care şi le făcea singură, de două ori pe zi, iar ca efect secundar, în stomac i s-a dezvoltat un hematom de mărimea unui grapefruit, care a trebuit să-i fie îndepărtat chirugical. Dar care i-a fost descoperit după aproape două săptămâni, timp în care ea a participat la diverse petreceri şi dădea impresia că se simte bine!

PE 27 FEBRUARIE, SERENA A PARTICIPAT LA PETRECERILE ORGANIZATE LA OSCAR. TOTUL PĂREA ÎN REGULĂ

PE 25 FEBRUARIE, SERENA A PARTICIPAT CU ZÂMBETUL PE BUZE LA O REUNIUNE A FEMEILOR DE CULOARE

Serena Williams absentează de pe terenul de tenis din luna iulie 2010, când a câştigat titlul la Wimbledon.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Serena Williams, pe coperta revistei Fader

2 thoughts on “Serena Williams recunoaşte: “Am trecut prin cel mai teribil moment al vieţii”

Leave a Reply

Top