SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep şi Victor Hănescu, în turul doi la Indian Wells

Simona Halep şi Victor Hănescu, în turul doi la Indian Wells

Simona Halep

Simona Halep şi Victor Hănescu au debutat cu victorii la Indian Wells. Monica Niculescu, în schimb, a fost eliminată în primul tur al concursului de dublu, acolo unde a făcut pereche cu australianca Anastasia Rodionova.

Simona a învins-o cu scorul de 0-6, 6-2, 6-4 pe Nuria Llagostera Vives (Spania), o jucătoare venită din calificări care i-a pus mari probleme în startul partidei. În turul următor, Simona (64 WTA) – care a obţinut prima victorie după trei înfrângeri consecutive în primul tur – va întâlni o altă iberică, Maria Jose Martinez Sanchez (29 WTA), cap de serie numărul 28. Cele două se vor întâlni pentru prima dată în carieră.

Tot ieri şi-a aflat adervsara din turul secund şi Alexandra Dulgheru. Desemnată cap de serie numărul 27, Alexandra (28 WTA) se va afla faţă în faţă cu Lucie Hradecka (Cehia, 28 WTA) o jucătoare venită din calificări şi pe care românca a mai învins-o anul trecut, la Roland Garros.

AICI VEDEŢI CE AU FĂCUT ROMÂNCELE ÎN PRIMA ZI DE CONCURS LA INDIAN WELLS

AICI AVEŢI TABLOUL FEMININ DE SIMPLU DE LA INDIAN WELLS  DUPĂ DISPUTAREA TUTUROR MECIURILOR DIN PRIMUL TUR

Victor Hănescu, singurul român prezent pe tablou la masculin, a avut nevoie de trei seturi pentru a-şi asigura locul în turul secund. El l-a învins cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 6-3 pe italianul Andreas Seppi. În turul secund, adversarul lui Victor (58 ATP) va fi ucraineanul Alexandr Dolgopolov (nr. 23 ATP), cap de serie numărul 20. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cei doi.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE CU SPORTIVII ROMÂNI PREZENŢI LA INDIAN WELLS

În concursul feminin de dublu, Monica Niculescu şi australianca Anastasia Rodionova au fost învinse cu 7-6 (4), 6-3 de principalele favorite, liderele mondiale Flavia Pennetta/ Gisela Dulko (Italia/ Argentina). În concurs la dublu a mai rămas doar Alexandra Dulgheru.

AICI PUTEŢI VEDEA TABLOUL FEMININ DE DUBLU DE LA INDIAN WELLS DUPĂ MECIURILE PRIMEI ZILE

2 thoughts on “Simona Halep şi Victor Hănescu, în turul doi la Indian Wells

Leave a Reply

Top