SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sony Ericsson Open Miami: Alexandra Dulgheru în turul trei. Monica Niculescu şi Simona Halep, eliminate

Sony Ericsson Open Miami: Alexandra Dulgheru în turul trei. Monica Niculescu şi Simona Halep, eliminate

Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru este singura reprezentantă a României ajunsă în turul al treilea al turneului de la Miami. Monica Niculescu şi Simona Halep au fost eliminate în turul secund.

AICI VEDEŢI TABLOUL FEMININ DE SIMPLU DE LA MIAMI DUPĂ JOCURILE DE JOI

Favorită numărul 26, Alexandra a învins-o lejer, cu scorul de 6-3, 6-2 pe sud-africanca Chanelle Scheepers şi are o şansă imensă de a ajunge în optimile  de finală. Asta deoarece următoarea adversară a bucureştencei este suedeza Johanna Larsson, numărul 78 mondial, cu care nu s-a mai întâlnit niciodată până acum. Nordica a produs surpriza turului secund, eliminând-o cu 7-5, 6-7 (5), 7-6 (5) pe a şaptea favorită, chinezoaica Li Na, care nu se regăseşte deloc după finala pierdută la Australian Open.

AICI VEDEŢI CE AU FĂCUT ROMÂNII MIERCURI LA MIAMI

Celelalte două românce intrate ieri în concursul american au fost învinse clar. Monica Niculescu a fost eliminată cu 6-3, 6-1 de a şasea favorită, sârboaica Jelena Jankovici, iar Simona Halep a fost întrecută cu 6-0, 6-4 de rusoaica Svetlana Kuzneţova, cap de serie numărul 11.

Leave a Reply

Top