SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Surorile Venus şi Serena Williams au o mamă vitregă aproape de aceeaşi vârstă cu ele! Tatăl lor s-a recăsătorit!

Surorile Venus şi Serena Williams au o mamă vitregă aproape de aceeaşi vârstă cu ele! Tatăl lor s-a recăsătorit!

Richard Williams şi noua sa soţie

Surorile Venus (31 de ani) şi Serena Williams (30 de ani) au o mamă vitregă! Iar aceasta este aproape de aceeaşi vârstă cu ele! Tatăl faimoaselor campioane, cel care le-a pregătit încă de când erau mici, Richard Williams, s-a recăsătorit la 29 decembrie 2010 cu două zile înaintea Anului Nou cu o femeie cu 37 de ani mai tânără, patroană a unui magazin de băuturi. Pe noua soţie a lui Richard o cheamă Lakeisha Graham şi are 32 de ani!

Cei doi au fost logodiţi aproape doi ani, astfel că nunta lor nu a fost o surpriză atât de mare.

Richard Williams a divorţat de fosta lui soţie, Oracene (58 de ani) în 2002, la scurt timp după ce în presă au răzbătut primele acuzaţii de violenţă domestică. Cu trei ani înainte, de divorţ, Oracene fusese internată în Spitalul Columbia, din West Palm Beach, cu trei coaste rupte, iar asistentele au bănuit că leziunle au fost căpătate în urma unei bătăi primite de la Richard. Poliţia a intrat atunci pe fir şi le-a interogat atât pe Venus cât şi  pe Serena, dar nici o acuzaţie nu a fost adusă cuiva.

CITEȘTE ȘI:  Exclusiv: Simona Halep va participa și în proba de dublu la Wimbledon, alături de o altă românca !

One thought on “Surorile Venus şi Serena Williams au o mamă vitregă aproape de aceeaşi vârstă cu ele! Tatăl lor s-a recăsătorit!

Leave a Reply

Top