SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Timp de cinci luni, Sorana Cîrstea va putea fi votată de fani în Xperia Hot Shots!

Timp de cinci luni, Sorana Cîrstea va putea fi votată de fani în Xperia Hot Shots!

Sorana Cîrstea la petrecerea IMG

Aşa cum am anunţat, Sorana Cîrstea este una dintre cele şase jucătoare care vor participa la reality-show-ul Xperia Hot Shots, o emisiune realizată de sponsorul principal al WTA, Sony Ericcson. Sorana şi celelalte cinci jucătoare vor fi urmărite pas cu pas atât în afara terenului de joc cât şi în timpul turneelor, dar şi supuse unor probe pe baza cărora fanii din întreaga lume să poată vota jucătoarea preferată dintre cele şase.

AICI AFLAŢI AMĂNUNTE DESPRE NOMINALIZAREA SORANEI CÎRSTEA PRINTRE CELE 6 JUCĂTOARE DIN XPERIA HOT SHOTS

Una dintre jucătoarele selectate, Dominika Cibulkova, din Slovacia – singurul nume dezvăluit de WTA în mod oficial până astăzi – a declarat că participarea în cele cinci luni de Xperia reprezintă o mare şansă pentru ea: “Poţi aduna mult mai mulţi fani astfel. De asemenea, este foarte interesant că vom avea şansa să facem diverse lucruri în film sau muzică, astfel ca fanii să ne cunoască şi în alte ipostaze”, a spus slovaca.

Cele şase jucătoare vor fi supuse unor probe în muzică, film, modă şi jocuri video. Fiecare fată va concura pentru voturile fanilor, care o vor desemna, la finalul sezonului, pe cea mai populară jucătoare, care va primi un premiu din partea Sony Ericcson. Totul se va difuza pe Facebook sau pe Youtube!

Lansarea oficială a programului va fi făcută în această seară, la Miami, de Maria Şarapova!

CITEȘTE ȘI:  Kim Clijsters, prima mamă care devine număr 1 mondial în tenisul feminin

One thought on “Timp de cinci luni, Sorana Cîrstea va putea fi votată de fani în Xperia Hot Shots!

Leave a Reply

Top