SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > VIDEO: Spectacol la Oregon cu Rafael Nadal, Roger Federer, Victoria Azarenka şi Maria Sarapova

VIDEO: Spectacol la Oregon cu Rafael Nadal, Roger Federer, Victoria Azarenka şi Maria Sarapova

Nadal, alătri de Maria Şarapova şi Victoria Azarenka

În cel mai interesant meci demonstrativ al lunii, la Oregon, Rafal Nadal l-a învins cu 7-5 pe Roger Federer. Partida a avut loc în noua sală de baschet a Universităţii din Oregon, care a costat 227 de milioane de dolari. Evenimentul a fost organizat de Nike şi care s-a numit “Clash of Champions” şi la el, alături de primii doi jucători ai lumii au mai participat Maria Şarapova şi Victoria Azarenka, care au jucat, de asemenea, un meci demonstrativ. Spectacolul a fost total, Roger Federer fiind chiar şi arbitru la un moment dat.

Sala a fost arhiplină, biletele – puse în vânzare acum o lună şu jumătate – epuizându-se în mai puţin de 60 de minute. O apariţie surpriză a fost cea a fostului lider mondial, John McEnroe, care a şi jucat într-unul din meciuri. Vedeţi în continuare mai multe imagini din timpul meciurilor demonstrative.

JOHN MCEENROE ÎŞI FACE O APARIŢIE SURPRIZĂ LA NIKE CLASH OF CHAMPIONS

One thought on “VIDEO: Spectacol la Oregon cu Rafael Nadal, Roger Federer, Victoria Azarenka şi Maria Sarapova

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close