SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Dramă pe terenul de tenis: Anna Chakvetadze a leşinat pentru a treia oară consecutiv pe teren!

Dramă pe terenul de tenis: Anna Chakvetadze a leşinat pentru a treia oară consecutiv pe teren!

Anna Chakvetadze primind îngrijiri medicale

Dramă pe terenul de tenis! Rusoaica Anna Chakvetadze, numărul 50 WTA, a leşinat pentru a treia oară consecutiv în timpul unui meci oficial! Ea a căzut pe teren în setul decisiv al meciului cu slovaca Zuzana Kukova, în chiar primul său meci de la revenirea pe teren după un alt leşin, la Dubai! Abandonul Annei o afectează şi pe Alexandra Dulgheru, care făcea pereche cu ea în concursul de dublu de la Stuttgart.

Chakvetadze a căzut din picioare la scorul de 6-1, 5-7, 4-4, iar medicii încă nu au reuşit să descopere cauza exactă a leşinurilor sale. Într-o declaraţie de presă difuzată prin intermediul WTA, rusoaica a explicat ce a simţit în timpul meciului. „Am început meciul simţindu-mă foarte bine. Dar am ştiut că starea de leşin va apărea din nou deoarece am început să mă simt rău în timpul setului secund. Aveam aceeaşi senzaţie ca în precedentele două meciuri, când am leşinat, de asemenea”, şi-a început mărturisirea şocantă Chakvetadze.

AICI VEDEŢI UN VIDEO DRAMATIC CU ANA CHAKVETADZE LEŞINÂND ÎN TIMPUL TURNEULUI DE LA DUBAI

„Am fost la medic şi nu am încă un răspuns clar legat de ce mi se întâmplă. Am fost consultată de medici şi acasă, înaintea acestui turneu şi ei mi-au spus că totul va fi OK. de aceea am şi decis să joc aici, la Stuttgart. Dar acum sunt la al treilea turneu la rând când trebuie să mă retrag din cauza acestor probleme. Se pare că medicii nu aru răspunsurile tuturor problemelor încă aşa că am fost sfătuită să mă odihnesc şi să văd ce se va întâmpla în continuare. Sper că se va găsi o soluţie”, a mai spus ea.
Chakvetadze s-a retras din aceleaşi motive şi de la ultimele două turnee la care a patricipat: Dubai şi Indian Wells. Primul incident a apărut în luna februrie, la Dubai, când rusoaica a căzut pe teren în setul al doilea al meciului cu Wozniacki. Atunci s-a anunţat că a suferit o enterocolită.
Aceeaşi poveste s-a repetat, din păcate, luna trecută, la Indian Wells. Chakvetadze juca împotriva compatrioatei sale, Maria Kirilenko, când a fost nevoită să se retragă din cauza ameţelilor în setul secund. Atunci medicii au spus că este vorba de o afecţiune neurologică, dar nu au precizat clar care este aceasta.
Fost număr 5 mondial în 2007, Chakvetadze a căzut acum până pe 50 în lume, fiind nevoită să joace în calificări la Stuttgart. Ea o învinsese cu 6-7 (3), 7-5, 6-4 pe ucraineanca Maria Koritţeva în finala turneului de calificare.

Leave a Reply

Top