SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Rafael Nadal a asistat la opera pentru copii Brundibar, la care dirijor a fost bunicul său, Rafael Nadal!

FOTOGALERIE: Rafael Nadal a asistat la opera pentru copii Brundibar, la care dirijor a fost bunicul său, Rafael Nadal!

Rafael Nadal împreună cu bunicul său, Rafael Nadal (foto: Jaume Morey/ ultimahora.es)

Rafael Nadal, liderul clasamentului mondial, este un familist convins. Spaniolul face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult timp alături de familia sa, în oraşul în care a crescut, Mallorca. Nici această săptămână nu face excepţie, astfel că acum, după ce a cucerit titlurile la Monte Carlo şi Barcelona, Rafa îşi încarcă bateriile tot alături de rudele sale.

Iar aseară, tenismenul a făcut o vizită surpriză la Opera din Mallorca, acolo unde a asistat la premiera operei pentru copii Brundibar. Iar dacă vă întrebaţi de ce a ţinut neapărat Rafa să asiste la spectacol, atunci aflaţi că dirijorul orchestrei este chiar bunicul sportivului! Pe numele său tot… Rafael Nadal! Iată în continuare câteva imagini cu Rafael Nadal la Operă, publicate pe site-ul ultimahora.es, ediţia de Mallorca.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close