SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu după finala de la Marbella: “Obiectivul meu acum e Top 50 WTA”

Irina Begu după finala de la Marbella: “Obiectivul meu acum e Top 50 WTA”

Irina Begu

Irina Begu a traversat cea mai bună săptămână din cariera de jucătoare profesionsistă, în ciuda înfrângerii suferite în finala turneului de la Marbella (3-6, 2-6 cu Victoria Azarenka). La finalul partidei, românca a acordat, în engleză, un interviu site-ului oficial turneului. Iată, în continuare, declaraţiile Irinei.

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE CU IRINA BEGU LA FESTIVITATEA DE PREMIERE DE LA MARBELLA

  • “A fost o săptămână fantastică. Sunt foarte fericită de tenisul pe care l-am jucat în toate zilele în care m-am aflat aici, la Marbella”.
  • “Victoria a jucat un tenis fantastic. A fost foarte greu pentru mine, pentru că veneam după o semifinală de trei ore. În plus, veneam şi după ce jucasem în calificări. dar mţam bucurat de finală şi de jocul meu”.
  • “Toată lumea de acasă, din familie, m-a sunat şi m-a încurajat. Am primit foarte mult suport moral din partea lor. Toată lumea este foarte fericită pentru mine”
  • “Am un nou antrenor de aproximativ 6 luni (n.r. Marius Comănescu) iar rezultatele se văd. La începutul anului eram în jurul locului 200, acum mă apropii de 100. S-au îmbunătăţit multe în jocul meu. Formăm o echipă bună”.
  • “Obiectivul meu pentru 2011 eraintrarea în Top 100 WTA. Dar acum, cu finala jucată la Marbella, cu victoria obţinută în urmă cu o lună la Cali, în Columbia, la turneul de 100.000 de dolari, obiectivul meu s-a schimbat. Acum atac Top 50 WTA”.
CITEȘTE ȘI:  Miami Open: Irina Begu s-a calificat în turul secund

2 thoughts on “Irina Begu după finala de la Marbella: “Obiectivul meu acum e Top 50 WTA”

Leave a Reply

Top