SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Sorana Cîrstea a fost pentru 36 de ore în România! Vedeţi aici cum a sintetizat ea orele petrecute în ţară!

Sorana Cîrstea a fost pentru 36 de ore în România! Vedeţi aici cum a sintetizat ea orele petrecute în ţară!

Sorana Cîrstea cu finul ei, David

Sorana Cîrstea a fost, la finalul săptămânii trecute, pentru o zi şi jumătate în ţară. Pentru a vă face idee în ce ritm se desfăşoară viaţa unui jucător de tenis, vă transcriu dor mesajul postat duminică la prânz de Sorana pe contul ei oficial de Facebook. Unde îi puteţi da un like pentru a o ajuta să câştige reality-show-ul Xperia Hot Shots. Mai sus vedeţi o fotografie cu Sorana şi finul ei, David, făcută sâmbătă, în scuRta ei trecere prin Târgovişte.

AICI O VEDEŢI PE SORANA ÎN POSTURĂ DE NAŞĂ

“Am venit acasă, am despachetat, am avut o cină în familie, mi-am văzut bunica, mi-am văzut finul, am mers la o bibliotecă, am fost la concert la Gipsy Kings, mi-am făcut bagajul, mi-am condus fratele la antrenamemntul de fotbal, am mers la starbucks şi acum conduc spre aeroport! Este, în esenţă, tot ceea ce am putut face în ziua şi jumătate petrecută acasă!”

Un rezumat mai complet şi mai bun despre ce înseamnă viaţa unei fete de 21 de ani care se dedică trup şi suflet tenisului nu am citit niciodată.

CITEȘTE ȘI:  În urmă cu exact 38 de ani, Ilie Năstase devenea primul lider mondial din istoria ATP!

Leave a Reply

Top