SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu a salvat 13 mingi de break şi s-a calificat în optimi la Casablanca, unde anul trecut a fost finalist

Victor Hănescu a salvat 13 mingi de break şi s-a calificat în optimi la Casablanca, unde anul trecut a fost finalist

Victor Hănescu

Victor Hănescu a început cu dreptul una dintre cele mai importante săptămâni din carieră. El trebuie să-şi apere la Casablanca punctele câştigate anul trecut, când a jucat finala, pierdută în faţa lui Stanislas Wawrinka.

AICI VEDEŢI TABLOUL PRINCIPAL DE SIMPLU DE LA CASABLANCA DUPĂ PRIMA ZI DE CONCURS

AICI VEDEŢI CU CINE VOR JUCA ASTĂZI DEŢINĂTORII TITLULUI LA DUBLU, HORIA TECĂU ŞI ROBERT LINDSTEDT

În primul tur, bucureşteanul l-a învins cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, la capătul unui meci care s-a întins pe durata a două ore şi jumătate, pe spaniolul Daniel Gimeno Traver. Cap de serie numărul 8 la turneul de 450.000 de dolari, Victor a avut dificultăţi la serviciu, ibericul având nu mai puţin de 17 mingi de break. Pe de altă parte, îmbucurător este faptul că Victor a reuşit să salveze 13 dintre acestea.

La rândul lui, românul a frusctificat 5 din cele 10 oportunităţi de break avute şi s-a calificat în optimile de finală, acolo unde îl va îântâlni pe îânvingătorul partidei dintre francezul venit din calificări, Nicolas Devilder şi germanul Michael Berrer. Apoi, în sferturi l-ar putea întâlni pe cipriotul  Marcos Baghdatis.

CITEȘTE ȘI:  Andrei Pavel şi Irina Spîrlea, schimbaţi de la conducerea echipelor de Cupa Davis şi Cupa Federaţiei

One thought on “Victor Hănescu a salvat 13 mingi de break şi s-a calificat în optimi la Casablanca, unde anul trecut a fost finalist

Leave a Reply

Top