SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Victor Hănescu a urcat pe locul 58 în lume la simplu. Horia Tecău a urcat pe 16 în clasamentul de dublu

Victor Hănescu a urcat pe locul 58 în lume la simplu. Horia Tecău a urcat pe 16 în clasamentul de dublu

Victor Hănescu

Clasamentele masculine publicate astăzi de ATP sunt îmbucurătoare pentru români. La simplu, Victor Hănescu a urcat o poziţie şi este acum pe locul 58 mondial. La dublu, Horia Tecău, sfert finalist la Miami, a urcat două locuri şi e acum pe 16.

Marcat de ieşirea din Top 10 a americanului Andy Roddick, pe care eliminarea din turul secund de la Miami l-a aruncat de pe 8 pe 14 şi de, clasamentul mondial de simplu a marcat, pe lângă pasul făcut de Hănescu, şi ascensiunea lui Adrian Ungur, care a urcat 12 poziţii, ajungând pe 172. Al treilea român din ierarhie, Victor Crivoi încheie Top 200, după ce a căzut o poziţie.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASMENTUL MONDIAL DE SIMPLU LA 4 APRILIE 2011

AICI VEDEŢI CLASAMENTUL PRIMILOR 100 DE JUCĂTORI DIN LUME LA SIMPLU LA 4 APRILIE 2011

La dublu, Horia Tecău, sfertfinalist la Miami împreună cu Robert Lindstedt, a urcat două poziţii, până pe locul 16 în lume. El este urmat în această ierarhie, dintre români, de Victor Hănescu – locul 161, în urcare o poziţie – şi Adrian Ungur – locul 303, în urcare 64 de poziţii.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU LA 4 APRILIE 2011

AICI VEDEŢI TOP 100 LA DUBLU LA 4 APRILIE 2011

Leave a Reply

Top