SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru a căzut pe locul 35 în lume după eliminarea din sferturi de la Bruxelles

Alexandra Dulgheru a căzut pe locul 35 în lume după eliminarea din sferturi de la Bruxelles

Alexandra Dulgheru

După ce, doi ani la rând, a câştigat titlul laVarşovia şi a adunat puncte importante în săptămâna premergătoare Roland Garros-ului, înfrângerea din sferturile de finală ale turneului de la Bruxelles – care a înlocuit turneul polonez în calendar – i-a adus Alexandrei Dulgheru o retrogradare de 7 locuri în clasamentul mondial, unde ocupă acum locul 35.

A doua româncă în ierarhie este Monica Niculescu, care a urcat o poziţie, până pe 44 – un nor record personal. În Top 100 se mai află alte două românce: Simona Halep (67 – în urcare două locuri) şi Sorana Cîrstea, care staţionează pe 99.  Între locurile 100 şi 200 se află alte şase jucătoare din ţara noastră. Irina Begu staţionează pe 102, Edina Gallovits pe 131 iar Mădălina Gojnea pe 156. Raluca Olaru a căzut un loc, până pe 184, Alexandra Cadanţu a urcat două, până pe 192, iar Liana Ungur încheie Top 200, fiind chiar a 200-a din lume (în cădere 9 locuri).

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Imagini cu Mădălina Gojnea din victoria cu Liana Ungur de la BCR Open Ladies Romania

Leave a Reply

Top