SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > EXCLUSIV: Andrei Pavel şi-a sucit glezna la antrenamentul Jelenei Jankovic şi a fost dus la spital!

EXCLUSIV: Andrei Pavel şi-a sucit glezna la antrenamentul Jelenei Jankovic şi a fost dus la spital!

Andrei Pavel eise şchiopătând de pe teren, ajutat de Jelena Jankovic şi Darren Cahill

Andrei Pavel a venit în Europa pentru a o pregăti aşa cum se cuvine pe Jelena Jankovic înaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Numai că antrenamentul de ieri, de la Roma, s-a încheiat rău pentru fostul număr 13 mondial ATP. El a făcut o mişcare greşită pe teren şi şi-a sucit glezna. Cea care a relatat incidentul a fost mama lui Andy Murray, prezentă la antrenament cu fiul ei, ea fiind şi cea care a făcut poza de mai sus.

Conform lui Judy Murray, Pavel, care după cum se vede nu a mai putut merge singur, a fost tratat cu gheaţă şi cu celebrul spray al antrenorului australian Darren Cahill – care o antrenează şi pe Sorana Cîrstea, dar care îl pregăteşte în această perioadă pe Andy Murray – dar, pentru că accidentarea era ceva mai gravă decât părea la prima vedere, a fost dus la spital!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close