SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Horia Tecău, Monica Niculescu şi Simona Halep au fost învinşi în turneul de dublu de la Madrid

Horia Tecău, Monica Niculescu şi Simona Halep au fost învinşi în turneul de dublu de la Madrid

Horia Tecău şi Robert Lindstedt în timpul jocului

România a rămas chiar fără nici un reprezentant la Madrid. Adică mai e Ion Ţiriac, dar el nu se pune, căci doar organizează… Ieri, toţi românii înscrişi pe tablourile de dublu au părăsit competiţia de la primele meciuri.

Cronologic, prima a fost eliminată Simona Halep, care a făcut pereche cu slovena Polona Hercog. Beneficiare ale unui wild-card, cele două au fost învinse cu scorul de 6-4, 6-4 de cuplul australian Casey Dellacqua/ Rennae Stubbs.

Apoi, a venit rândul Monicăi Niculescu. Evident, obosită după meciruile maraton din ultimele zile, Moncia şi partenera ei, israelianca Shahar Peer – care tocmai revenise în Europa după ce filmase o reclamă în Thailanda! – au fost învinse cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul Su-Wei Hsieh/ Zi Yan (Taiwan/ China).

În fine, aseară târziu, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au scăpat printre degete victoria în primul tur, fiind învinşi cu 6-4, 3-6, 12-10, de spaniolii Ruben Ramirez Hidalgo/ Santiago Ventura, beneficiari ai unui wild card.Regretul este cu atât mai mare cu cât Horia şi Robert au avut o minge de meci la 9-8 în super-tie-break.

Astfel, participările româneşti de la Madrid s-au încheiat. Culmea este că a fost unul dintre turneele puternice cu cele mai multe przenţe româneşti în primul tur:  Alexandra Dulgheru, Simona Halep şi Monica Niculescu la feminin, respectiv Victor Hănescu la masculin.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați în optimi la Madrid

Leave a Reply

Top