SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Ion Ţiriac pentru Radio Marca: “Nu renunţ la zgura albastră, este suprafaţa viitorului”

Ion Ţiriac pentru Radio Marca: “Nu renunţ la zgura albastră, este suprafaţa viitorului”

Ion Ţiriac împreună cu primarul Madridului

Într-un interviu acordat pentru Radio Marca, Ion Ţiriac, patronul turneului de la Madrid a vorbit despre iminenta apariţie a zgurei albastre dar şi despre viitorul turneului de la Madrid, pentru care se fac eforturi să fie întins pe durata a două săptămâni precum altele de Masters.

AICI AFLAŢI CUM VEDE ION ŢIRIAC TENISUL VIITORULUI

Două au fost punctele atinse de Ţiriac în interviu şi care nu aveau o legătură directă cu sportul. Primul se referea la plângerile unor jucători care spun că Madrid este situat la o altitudine prea mare şi că nu se pot acomoda. „600 de metri este înălţime mare?”, a întrebat Ţiriac. „Eu am jucat în La Paz, la 3.800 de metri altitudine şi nu m-am plâns. Acum condiţiile sunt total diferite”, a mai spus Ţiriac.

AICI VEDEŢI CUM ARATĂ TERENUL DE ANTRENAMENT CU ZGURĂ ALBASTRĂ DE LA MADRID

Al doilea punct extrasportiv atins de Ţiriac în interviu a fost cel legat de zgura albastră, pe care vrea cu disperare să o impună ca suprafaţă de joc la Madrid. „Turneul trebuie să progreseze. Dacă am rămâne la acelaşi stadiu în care sutnem astăzi, nu am ajunge nicăieri. Suprafaţa de joc din zgură albastră? Suntem foarte aproape. Zgura albastră este suprafaţa viitorului”, a spus românul, care a avut deja câteva întâlniri cu conducătorii ATP pentru a obţine aprobările necesare introducerii unei astfel de suprafeţe şi care a introdus în acest an, pentru prima dată, un teren de antrenament pe zgură albastră în complex!

AICI VEDEŢI CUM I-A CARACTERIZAT ION ŢIRIAC PE RAFAEL NADAL ŞI ROGER FEDERER

Leave a Reply

Top