SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a reintrat în Top 50 WTA la simplu!

Monica Niculescu a reintrat în Top 50 WTA la simplu!

Monica Niculescu se pregateste sa serveasca

Semifinala jucată săptămâna trecută la Estoril nu a rămas fără urmări în clasament pentru Monica Niculescu. Ea a sărit 10 locuri în ierarhia mondială de simplu, acolo unde ocupă acum locul 49, la doar două poziţii distanţă de cea mai bună poziţie din carieră – locul 47, ocupat în 10 noiembrie 2008.

Alexandra Dulgheru rămâne jucătoarea clasată cel mai sus în ierarhia de simplu, unde staţionează pe locul 29. Simona Halep a avut cea mai mare cădere în clasament dintre românce – 16 locuri – ajungând acum pe locul 68 în lume. Cea de-a patra reprezentantă a ţării noastre în Top 100, Irina Begu, staţionează pe locul 98.

În Top 200, Sorana Cîrstea a reuşit să urce patru locuri, până pe 102, deşi nu a jucat de două săptămâni, iar Edina Gallovits Hall a ajuns pe 117 – în urcare 5 locuri. Mădălina Gojnea staţionează pe 163, Liana Ungur a urcat pe 177 (+5 locuri faţă de săptămâna trecută), iar Raluca Olaru a căzut 9 poziţii, până pe 182.

AICI AVEŢI POZIŢIONAREA ROMÂNCELOR ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU LA 2 MAI 2011.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close